Home / Informatie opleidingen

Informatie opleidingen

Paars ding

Wil jij nagelstyliste worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!!

Omdat ScorpionNails BeautySalon persoonlijke aandacht belangrijk vind werken wij met kleine groepjes van 4 cursisten. Zo krijgt een ieder ruim persoonlijke aandacht. Vaak bieden grote opleidingsinstituten opleidingen aan die klassikaal behandeld worden. De persoonlijke aandacht kan dan niet worden gewaarborgd.

De opleiding nagelstyliste word gegeven op workshop basis. Het voordeel hiervan is is dat je op je eigen tempo de opleiding kan doen. Tijdens de lessen heb je een model nodig. Voor sommige lessen heb je geen model nodig, dit vind je terug bij de informatie over de opleiding van jouw keuze. Tijdens de lessen dat je geen model nodig hebt werk je op een nailtrainer (zie afbeelding) welke je door ons ter beschikking word gesteld.NT_m

Het zou heel makkelijk zijn om alle lessen op de nailtrainer te doen, echter heeft deze ook een aantal nadelen; de nailtrainer kan geen “auw” zeggen, iedere keer dezelfde nagels, nagels bijten kan de nailtrainer ook niet, en een uitgroei komt er ook niet aan. Daarom is het van belang dat je genoeg modellen hebt met verschillende nagels. Natuurlijk kan je tijdens de opleiding ook al op jezelf oefenen. Mocht je toch een keer geen model kunnen vinden dan kan je indien het echt nodig is de nailtrainer voor die les huren voor slechts € 7,50 per les.

Tijdens de opleiding leer je niet alleen hoe je de nagels moet plaatsen maar ook de anatomie van de nagels en de diverse nagelafwijkingen. Je leert dus ook op welke nagels je wel en geen nagels mag en plaatsen!

Tijdens de opleiding werk je met je eigen spullen uit het lespakket tenzij anders staat vermeld. Na je opleiding bij ScorpionNails BeautySalon word je niet in het diepe gegooid. Heb je nog vragen of wil je nog extra bijscholing? Dan word deze geheel gratis voor je verzorgd! Zelfs na een jaar of na twee jaar! Jij blijft immers ons visitekaartje.

Alle opleidingen worden afgesloten met een examen en bij goed resultaat een diploma. De examens vinden één a twee keer per jaar plaats, afhankelijk van het aantal deelnemers. Ook word je in de gelegenheid gesteld om een onafhankelijk examen te doen bij het Nagelgilde. De kosten hiervan kun je terug vinden op de site van het Nagelgilde.

Bij je eerste les krijg je een lesboek. Alles wat er tijdens de lessen behandeld word staat hier stap voor stap in. Het is dus wel de bedoeling dat je thuis ook genoeg oefent. Het is immers geen hobby maar echt een vak wat je niet leert door alleen maar te kijken. Het is echt “doen” en oefenen, oefenen en oefenen!

Klik HIER voor de informatiebrochure